Tanker fra oss bak NT

- Hva vil "Industri 4.0" bringe?15.03.2020-Teknologisk gründer ideer03. Nov. 2017-Teknologi på forsvarlig måte.02. Nov. 2017-Kreativitet for teknologien01. Nov. 2017-Kan teknologien hjelpe eleven til å motivere seg?31. Okt. 2017-
Vi har laget en nettside kun for nyheter om ny-utviklet teknologi eller løsninger innenfor elektro/automasjon.
Picture copyright: SR Studio

11. Feb. 2020
Av: Nicklas Aaraas
Ny teknologi nyheter

Vi har laget en nettside kun for nyheter om ny-utviklet teknologi eller løsninger innenfor elektro/automasjon.

SR Studio og Jaelko har gått sammen for å lage en nettside om ny teknologi.

Denne siden vil komme med nyheter om nye løsninger og utviklingen som foregår i elektrofaget, hovedsaklig elektro og industri-automasjon, men også andre fagområder.

Jaelko er en kompetansebedrift i elektrobransjen som sammen med konsulentvirksomhet, arrangerer og utfører ulike kurs i bransjen. Jaelko har høyt fokus på HMS og sikkerheten til fagfolket i elektrobransjen.

SR Studio er et lite firma som hjelper, både privatpersjoner og firmaer med deres nettsider, dvs: programmering, design, domene og Search Engine Optimization (Søkeoptimalisering). De har lang erfaring innenfor faget og spesielt web-utvikling opp mot PLS i industri.

Ny Teknologi vil i starten ikke oppdatere sin "news feed" ofte (ca 1 gang i uken), men hvis store ting skjer og tiden strekker til, vil det komme fortløpende.